Opleidersportaal

Een goed opleidersportaal, zoals die van TrainingsDesk, is belangrijk voor opleidingsinstituten die efficiënt en effectief hun trainingen willen beheren. Door gebruik te maken van een geavanceerd portaal, kunnen trainers en opleiders hun programma’s integreren en aanbieden aan hun studenten, waardoor het leerproces aanzienlijk wordt verbeterd.

Wilt u meer weten over hoe ons opleidersportaal uw opleidingsinstituut kan verbeteren?

Features

In het Opleidersportaal zitten de volgende hoofdfuncties ten behoeve van e-Learning, fysieke of hybride trainingen: Contentcreatie (leerstof, toetsen, Podcasts); Contractenbeheer; Inschrijvingen (cursisten administratie); Roosters en Certificatenbeheer.

Om een volledig overzicht te krijgen van alle features, klik dan hier.

Optimaliseer uw training met ons opleidersportaal

Ons opleidersportaal is specifiek ontworpen voor opleidingsinstituten en trainers. Hier kunt u cursussen maken, leerinhoud beheren en interactieve modules ontwikkelen. De auteurstool stelt u in staat om boeiende trainingen te creëren en aan te bieden aan uw klanten. Bovendien ondersteunt ons product hybride learning, waardoor een combinatie van fysieke en remote trainingen mogelijk zijn. Ons portaal biedt ook functionaliteiten voor het beheren van roosters, boekingen van faciliteiten en het volgen van de voortgang van cursisten via een gedetailleerd dashboard. Met ons opleidersportaal kunt u efficiënt content beheren, hergebruiken en ontwikkelen, wat tijd en kosten bespaart. De uitgebreide beheerfuncties maken het eenvoudig om gebruikers, cursisten en bedrijven te managen. Dit alles draagt bij aan een soepel en efficiënt Learning Management System dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kijk daarom niet verder en bekijk hoe ons opleidersportaal uw trainingen optimaliseert.

Verbeter uw trainingen vandaag nog

Wilt u meer weten over hoe ons opleidersportaal uw opleidingsinstituut kan verbeteren? Neem dan contact met ons op, ontdek de voordelen van ons geavanceerde online leerprogramma en optimaliseer uw trainingsprogramma’s vandaag nog. Het maken en aanbieden van online trainingen was nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk.