Bedrijfsportaal voor efficiëntie en beheer

Het bedrijfsportaal is gericht op organisaties en bedrijven voor bedrijfstrainingen. Hier kunnen HR-managers en opleidingscoördinatoren leerprogramma’s via de opleider toewijzen aan medewerkers, de voortgang volgen en certificaten beheren. Het portaal van TrainingsDesk biedt ook functionaliteit bij de ontwikkeling van interne bedrijfstrainingen met behulp van de Toolbox.

Benieuwd naar ons bedrijfsportaal?

Features

In het bedrijfsportaal zitten de volgende hoofdfuncties ten behoeve van e-Learning: TOOLBOX voor contentcreatie en contentbeheer gericht op interne bedrijfstrainingen (leerstof, Quizvragen, Podcasts); Dasboard voor inzicht in geplande trainingen, behaalde en verlopen certificaten van cursisten.

Binnen het dashboard wordt managementinformatie integraal weergegeven. Deze informatie biedt ook houvast ter ondersteuning van compliance vraagstukken en achterliggende certificeringsverplichtingen.

Om een overzicht te krijgen van alle features, klik dan hier.

Waarom ons bedrijfsportaal ideaal is voor uw bedrijf

Ons portaal voor bedrijfstraining is specifiek ontworpen om de behoeften van moderne bedrijven te ondersteunen. Door gebruik te maken van ons portaal voor bedrijfstraining kunt u uw leerprogramma’s beter beheren en de ontwikkeling van uw medewerkers optimaliseren. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw organisatie altijd up-to-date is en voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van training en certificering. Het biedt een intuïtieve interface waarmee bedrijfstrainingen eenvoudig te organiseren zijn. Dankzij het online leerprogramma kunt u niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers verbeteren, maar ook de compliance binnen uw bedrijf waarborgen. Ons Learning Management System is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw organisatie, wat resulteert in een verbeterde efficiëntie en productiviteit. Om die redenen is ons portaal voor bedrijfstrainingen ideaal voor u en uw medewerkers.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Ons portaal voor bedrijfstrainingen kan uw organisatie optimaal ondersteunen. Neem daarom vandaag nog contact met ons. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het optimaliseren van uw trainingsprocessen. Ontdek de voordelen van een efficiënt portaal voor bedrijfstrainingen en verbeter de ontwikkeling binnen uw bedrijf.