Contentbeheer

Contentbeheer en Microlearning

Contentbeheer is belangrijk voor elk bedrijf dat zijn leerprogramma’s efficiënt wil organiseren en beheren. Met goed contentbeheer en de implementatie van micorlearnings kunt u eenvoudig lesmateriaal ontwikkelen, aanpassen en distribueren. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot de meest actuele en relevante trainingsinformatie. Het beheersysteem van TrainingsDesk helpt u niet alleen om de kwaliteit van uw trainingen te waarborgen, maar ook om de effectiviteit van uw leerprogramma’s te verhogen.

Meer weten hoe ons systeem voor contentbeheer?

De voordelen van ons systeem voor contentbeheer

Werkt u voor een corporate organisatie, maar bent u geen contentspecialist met ‘creator applicaties’, dan is ons systeem voor contentbeheer een betaalbare oplossing. Ons platform beschikt over een aantal solide functies voor de ontwikkeling van online leerprogramma’s, voorzien van een krachtige teksteditor, integratie met grafische content en instructiefilms zoals YouTube. Daarnaast kunt u podcasts publiceren als onderdeel van uw trainingen. Onze klanten waarderen vooral de functionele eenvoud en de korte doorlooptijd. Met ons systeem voor contentbeheer kunt u eenvoudig uw eigen leerprogramma’s ontwikkelen zonder een contentexpert te hoeven zijn. Een voorbeeld hiervan is de ‘TOOLBOX’, waarmee u korte trainingsinstructies, ook wel ‘Microlearnings’, kunt maken en combineren met quizvragen binnen het bedrijfsportaal. Daarnaast kunt u trainingen van andere dochtermaatschappijen naar uw eigen administratie kopiëren en aanpassen voor hergebruik. Deze functionaliteiten zijn onderdeel van ons Learning Management System en maken contentbeheer eenvoudig voor u.

Versterk uw trainingen vandaag met onze hulp

Wilt u meer weten over ons bedrijf en hoe ons systeem voor contentbeheer uw organisatie kan ondersteunen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ontdek de voordelen van onze producten en verbeter de training binnen uw bedrijf. Beheer uw content met ons systeem en ervaar het gemak.